Petits belluguets: Les festes de Nadal a l'escola

dissabte, 6 de gener del 2018

Les festes de Nadal a l'escola

Anem al Coro a veure titelles

Degut al gran èxit que va tenir l'altre espectacle al que vam anar, aquesta vegada hem pogut gaudir d'una obra anomenada " En Banyetes i el Nadal "

En Banyetes i el Nadal
El Tió arriba a l'escola !!!
Ja tenim aquí les nostres primeres festes de Nadal a l'escola, i a més a més  venen carregades de sorpreses, alegries... Una de les primeres sorpreses que vam tenir a la classe és la carta que ens va arribar del Tió, en la que hi posava que estava en un lloc del pati i que tenia molt fred. Vam sortir a buscar-lo, estava al costat de les regadores!!! Quina sorpresa ens vam emportar quan el vam veure! El vam agafar i el vam portar cap a dins a la classe per tal que no tingués tan fred i el poguessim alimentar bé . Benvingut a la classe de la dolça cuineta Sr. Tió !!
   

El Tió arriba a l'escola


Decorem una pinya
Per aquestes festes de Nadal tenim la casa ben decorada, doncs des de l'escola hem volgut el.laborar un detall per tal que els nens/es s'ho puguin endur a casa i penjar-lo ja sigui a l'arbre de Nadal ...  Van quedar totes molt boniques !!!

Punxem
Hem treballat a partir del punxó i el feltre per poder realitzar després una activitat que requereix aquesta tècnica. Una activitat que de ben segur que agradarà molt a les famílies.

Postal de Nadal
Aquesta és l'activitat que hem anomenat en l'apartat anterior. Un treball en el que els nens/es han treballat de valent per tenir un record d'aquestes festes de Nadal. Una grata sorpresa per les famílies!!! Que tingueu unes bones Festes !!

Caguem el Tió
Un dels dies més esperat pels nens/es, ja que havien de cagar el Tió. Després de tants dies donant-li menjar avui hem vist que el Tió ja no tenia més gana. Després del pati hem entrat a la classe i hem intentat cagar el Tió  però ens hem emportat una sorpresa no gaire bona, i és que no havia cagat res. Hem pensat que potser era perquè era una mica vergonyós i hem decidit anar a donar un tomb per l'escola per deixar-lo una mica tranquil. Hem tornat a la classe i ho hem intentat de nou i..... el Tió ha cagat un regal per cada nen/a !!!! Quina cara d'il·lusió i alegria tenien. Moltes gràcies Sr. Tió fins l'any vinent !!